Українські міністри почали переговори з урядом Словаччини в Братиславі

Українські міністри почали переговори з урядом Словаччини в Братиславі

Українські урядовці на чолі з прем'єром Шмигалем прибули з візитом до Братислави та почали переговори з урядом Словаччини.
Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.
Зокрема, на зустрічі присутні голова МЗС Дмитро Кулеба, міністерка економіки Юлія Свириденко, міністр агрополітики Микола Сольський, міністр освіти і науки Оксен Лісовий, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та інші урядовці.

На думку українського прем'єра, консультації між урядами "дадуть поштовх і для міжрегіонального співробітництва, для реалізації проєктів між містами й громадами України та Словаччини".
"Для нас також критично важлива підтримка наших євроінтеграційних прагнень і Формули миру Президента України. Зосередимо увагу на цих питаннях", – повідомив Шмигаль.

Фото: t.me/Denys_Smyhal"Під час відкриття діалогу акцентував на постійних повітряних атаках Росії. Зокрема, сьогодні ворог знову завдав комбінованого удару по енергетичній і цивільній інфраструктурі. Цінуємо надану Словаччиною енергетичну й гуманітарну допомогу", – зазначив він.

Шмигаль також подякував прем'єру Словаччини Роберту Фіцо та його уряду за "підтримку в багатьох сферах". "Розраховуємо на подальший розвиток нашої прагматичної співпраці", – додав очільник українського уряду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.