Заяву Байдена про допомогу Україні та Ізраїлю подивилося понад 20 млн осіб

Заяву Байдена про допомогу Україні та Ізраїлю подивилося понад 20 млн осіб

20,3 мільйона людей дивилися виступ президента США Джо Байдена в прайм-тайм у четвер увечері, в якому він говорив про допомогу для Ізраїлю та України під час війни.
Про це повiдомляє Reuters з посиланням на дані дослідницької компанії Nielsen.
Це більша аудиторія, ніж та яку Байден зміг залучити у червні, коли він виступив у праймтайм з промовою в Овальному кабінеті, проголошуючи про двопартійну угоду про подолання кризи боргового обмеження.
За даними Nielsen, тоді це привернуло увагу лише 6,2 мільйона глядачів і було підхоплено лише двома найбільшими американськими телеканалами.
Показники глядацької аудиторії в четвер були підраховані в 10 телевізійних і кабельних мережах США, включаючи ABC, CBS, CNN, Fox News і NBC.
Дві третини глядачів дивилися 15-хвилинну промову Байдена в телевізійних мережах, а 35% були налаштовані на кабельну мережу.
За даними Nielsen, більше трьох чвертей телевізійної аудиторії були старшими 55 років.
Передісторія:
У зверненні до народу у четвер президент США Джо Байден назвав цей момент в історії "переломним моментом" — битвою між світовими демократіями та автократіями. Байден засудив дії ХАМАС і президента Росії Володимира Путіна у своїй промові, заявивши, що напади на Ізраїль і вторгнення в Україну мають спільні мотиви. У п’ятницю президент США Джо Байден надішле до Конгресу "терміновий бюджетний запит", щоб допомогти підтримати Ізраїль та Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.