Ізраїль створить новий “режим безпеки” у Газі – Міноборони

Ізраїль створить новий “режим безпеки” у Газі – Міноборони

Ізраїль має намір після ліквідації угруповання ХАМАС зайнятися пошуком можливостей створення нового "режиму безпеки" в Секторі Газа. Про це заявив міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант.
Глава ізраїльського оборонного відомства виклав військові цілі та плани країни під час виступу на засіданні Комітету Кнесету із закордонних справ та оборони у Тель-Авіві.
За словами глави Міноборони Ізраїлю, війна складатиметься із трьох основних етапів.

"Ми знаходимося на першому етапі, на якому проводиться військова кампанія з (авіаударами, – Ред.), а потім з (наземними) маневрами з метою знищити бойовиків та завдати уражень інфраструктурі, щоб перемогти та знищити ХАМАС", – заявив він.

Далі – на другому етапі – бойові дії продовжаться, але їхня інтенсивність буде вже меншою, оскільки ізраїльські сили працюватимуть над "ліквідацією вогнищ спротиву", розповів міністр.
"Третім кроком стане створення нового режиму безпеки у Секторі Газа, зняття відповідальності Ізраїлю за повсякденне життя у Секторі Газа та створення нової реальності безпеки для громадян Ізраїлю та всього світу", – озвучив він плани.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.