Остін прилетів до Ізраїлю: обговорить відповідь ХАМАСу

Остін прилетів до Ізраїлю: обговорить відповідь ХАМАСу

Міністр оборони США Ллойд Остін прибув до Тель-Авіва в п'ятницю, де він зустрінеться зі своїм ізраїльським колегою та прем'єр-міністром Біньяміном Нетаньягу.
"Щойно приземлився в Тель-Авіві. Сьогодні зустрінуся з прем'єр-міністром Нетаньягу і міністром Йоавом Галантом та іншими високопосадовцями, щоб продемонструвати, що американська підтримка безпеки Ізраїлю є твердою, і обговорити з ними віч-на-віч їхні оборонні потреби", – зазначив у своєму повідомленні Остін.

Раніше у розмові з журналістами високопоставлений представник адміністрації США сказав, що Остін чекає детальної розмови з ізраїльськими лідерами щодо їхнього оперативного планування та їхніх цілей у конфлікті у відповідь на жорстокий напад ХАМАС, повідомляє CNN.

Just landed in ???????? Tel Aviv. Today, I’ll meet w/ Prime Minister @netanyahu, Minister @YoavGallant & other senior leaders to demonstrate that America’s support for Israel’s security is ironclad & talk to them face-to-face about their defense needs. We stand w/ the people of Israel. pic.twitter.com/O4y68Pckkw— Secretary of Defense Lloyd J. Austin III (@SecDef) October 13, 2023

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.