Син Байдена не пішов на угоду зі слідством у справі про несплату податків

Син Байдена не пішов на угоду зі слідством у справі про несплату податків

Син президента Джо Байдена Хантер не визнав себе винним у двох податкових злочинах після того, як угода про визнання провини з федеральними прокурорами розпалася під час судового слухання.
Про це повідомляє AP.
Минулого місяця Хантера Байдена звинуватили у двох податкових злочинах, пов’язаних із несплатою понад 100 000 доларів з прибутку понад 1,5 мільйона доларів у 2017 та 2018 роках, і він уклав угоду з прокуратурою, яка планувала рекомендувати два роки випробувального терміну.
Але під час слухання в суді виникла суперечка щодо того, чи давала початкова угода захист від будь-яких майбутніх звинувачень. Суддя окружного суду США Меріеллен Норейка, призначена президентом Дональдом Трампом, висловила занепокоєння щодо угоди.

Суддя дав захисникам і прокурорам 30 днів, щоб пояснити, чому вона повинна прийняти початкову угоду.
Це призвело до зриву провадження, що стало несподіваним розвитком, оскільки заява ретельно обговорювалася протягом тижнів і включала тривалу бесіду між прокурорами Міністерства юстиції та адвокатами Байдена.
Минулого місяця Байдену до того ж висунули звинувачення у зберіганні вогнепальної зброї особою, яка є відомим споживачем наркотиків, що є злочином. У нього був Colt Cobra 38 Special протягом 11 днів у жовтні 2018 року.
Нагадаємо, раніше ми писали, що син президента США Хантер Байден визнав себе винним у двох податкових правопорушеннях і уклав угоду з федеральною прокуратурою за обвинуваченням у скоєнні кримінального злочину із застосуванням вогнепальної зброї.
Раніше президент США Джо Байден заявляв, що його син Хантер, якого підозрюють у порушеннях під час сплати податків, не вчинив незаконних дій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.