Без світла залишається частина споживачів у шести областях – Міненерго

Без світла залишається частина споживачів у шести областях – Міненерго

У середу під час артилерійського обстрілу було пошкоджено одну з будівель АТ "Харківобленерго" в області. Без світла залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях. Про це заявили у Міненерго.
"Ворог продовжує знищувати громадянську енергетичну інфраструктуру України. Зокрема, вчора під час артилерійського обстрілу було пошкоджено одну з будівель АТ "Харківобленерго" в області. Загиблих та постраждалих серед персоналу немає.
Рятувальники та представники підприємства ведуть обстеження, щоб визначити обсяг пошкоджень" , – йдеться у повідомленні.

При цьому без світла залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.
"Водночас енергетики, незважаючи на складну ситуацію з безпекою, продовжують роботи з відновлення енергопостачання. За добу в Україні вдалося повернути світло для 8 тисяч споживачів. Більшість із них – це абоненти у Запорізькій та Донецькій областях" , – додали в міністерстві.

Енергетична система працює стабільно, без обмежень потужності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.