Погода в Україні на 14 січня: синоптики дали прогноз на сьогодні

Погода в Україні на 14 січня: синоптики дали прогноз на сьогодні

Погода в Україні сьогодні, 14 січня буде туманною та подекуди з дощем. Втім, морози потрохи відступатимуть.
Про це повідомляє Укргідрометцентр.
Погода в Україні
За даними синоптиків, сьогодні в країні хмарно з проясненнями. Без опадів, лише в західних областях дощ, а вночі з мокрим снігом. У східних областях місцями прогнозують невеликий сніг.
Тим часом у більшості західних, центральних, південних областях та в Криму вночі та вранці туман, а в західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях на дорогах подекуди ожеледиця.
Вітер переважно південний, у східних областях та південній частині східний, 5-10 м/с, в Карпатах вночі місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря складатиме:
у північних областях вночі -1 -4 градуси, вдень від 0 до +3; на заході вночі від 0 до +3, а вдень +3 +6 градусів; у східних областях вночі 0 -5 градусів, вдень 0 -2; на півдні країни вночі 0 -4, а вдень +1 +4 градуси; у центральних областях вночі -3 -5 градусів, вдень +1 +3.
Погода в Києві
Сьогодні в столиці хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Стовпчики термометрів вночі покажуть -3 -5, а вдень коливатимуться від 0 до +2.
Нагадаємо, раніше ми писали, що в Україні в найближчі п'ять діб (13-18 січня), прогнозується поступове потепління, морози вже почнуть відступати з понеділка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.