Весільні тренди 2022: як стильно одягнутися нареченому

Весільні тренди 2022: як стильно одягнутися нареченому

Пора нарешті руйнувати стереотип про те, що весілля – свято для нареченої. Це також важливий день для нареченого.
Стиль нареченого у 2022 році – це про вишуканість та легкість. Сьогодні чоловіча мода у цілому руйнує стандартні рамки та підходить сміливо до належної презентації чоловічої візитної картки – костюма. Зважаючи на те, що весілля – це свято двох, то вочевидь наречений не повинен губитися у тіні своєї обраниці.
Найкращі чоловічі образи для весілля у 2022 році
Смокінг для сміливих
Святковим концептом чоловічого образу №1 стане смокінг у цікавих виконаннях. Для любителів стриманої чи строгої класики влучно підійде чорний або ж коричневий смокінг. Саме ці моделі елегантно поєднуватимуться із розкішною, як пишною, так і приталеною білою сукнею нареченої.

Зірковий приклад чоловічого образу нещодавно подав Картер Реум, обранець Періс Гілтон.

Картер Реум на весіллі з Періс Гілтон був у смокінгу / Фото з інстаграму Гілтон Окрім того, надати смокінгу ще більшої урочистості та ноток креативності можна завдяки вишуканій кольористиці білого, сірого та трендового кольору морської хвилі. Смокінг у таких варіаціях – це особливий настрій, який зображає неординарний підхід до дизайну. Саме такий костюм, завдяки витонченим деталям, дозволить твоєму стилю виділятись.

Доповни свій образ зі смокінгом класичним матовим або лаковим взуттям із якісної шкіри. Саме для такого костюму не забудь про спеціальну сорочку із метеликом.

Фото Andreas Moskin / Instagram Стиль кежуал для фанатів експериментів
Зважаючи на тенденції 2022 року, варто надавати перевагу костюмам саме світлої палітри. Інститут кольору Pantone з Нью-Джерсі виокремив п'ятнадцять кольорів, серед яких наймоднішими стали саме відтінки синього.
Для твого святкування влітку просто неба ідеальним стане невимушений блакитний двобортний костюм. Благородний колір передасть романтичний настрій і доповнить будь-який стиль весілля. Сучасний манір двобортного піджака зобов’язує лише до одного правила – не одягати краватку, а доповнити такий образ метеликом.
Фото Andreas Moskin / Instagram
Також вже декілька років поспіль трендовим кольором називають бежевий і всі його відтінки. А тому бежевий однобортний костюм-двійка стане крутим рішенням для нареченого. Особливістю такої моделі є її довготривала універсальність, адже, стильно експериментуючи, такий образ ти зможеш одягнути неодноразово.
Фото Andreas Moskin / Instagram Підібрати взуття для такого образу не складно. Це можуть бути, як і класичні оксфорди, так і білі кросівки.

До слова, класична біла сорочка – це не єдиний варіант доповнення цього костюма. Ти можеш впевнено одягати і стильне поло із коротким рукавом.
Фото Andreas Moskin / Instagram 2022 рік не має стандартів, які б могли зупинити тебе на шляху до створення стильного образу.

Строгий костюм для поціновувачів класики
Третя стильна підбірка – це все ж, для наречених, які не люблять експериментувати.
Що може бути вишуканіше, аніж чорний або темно-синій? Це своєрідний ідеал образу нареченого на весіллі. Тож, якщо тобі імпонує саме такий стиль, то не варто відходити від власних установок. Пам'ятай про те, що класика існує поза часом і теж заслуговує на особливе місце в індустрії весільної моди.
Фото Andreas Moskin / Instagram Для чорного або, скажімо, темно-синього костюму доречним буде чорний або такий же синій метелик. А довершить образ білосніжна хустинка-паше. Рекомендуємо звертати увагу на відтінок обраної тобою хустинки, сорочки та, безпосередньо, сукні нареченої. Ви будете мати гармонійний вигляд, якщо всі ці елементи будуть одного тону.
Зробити певний особливий акцент у своєму образі, білосніжну хустинку-паше варто змінити на яскраву. До прикладу, хустинка може відповідати одному із кольорів стилістики весілля. Таким чином образ видаватиметься цікавим.
Фото Andreas Moskin / Instagram

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.