Зеленський: У Херсоні поки тільки ССО, інші – на підступах

Зеленський: У Херсоні поки тільки ССО, інші – на підступах

У Херсоні перебувають Сили спеціальних операцій Збройних сил України, інші українські захисники – на підступах до міста.
Про це говорить відеозвернення Зеленського.
"Сьогодні історичний день – ми повертаємо південь нашої країни. Станом на сьогодні наші захисники на підступах до міста (Херсона – ред.). Залишається вже зовсім небагато – починаємо заходити. Але спеціальні підрозділи вже у місті.
Херсонці чекали та ніколи не відмовлялися від України. Надія на Україну завжди виправдовується – Україна завжди повертає своє”.

Президент додав, що, незважаючи на всі погрози, репресії та знущання окупантів, херсонці берегли українські прапори, вірили в Україну. І навіть коли місто ще не повністю очищене від ворожої присутності – самі городяни вже прибирають із вулиць та будівель російську символіку та будь-які сліди перебування окупантів у Херсоні.
"Так само було і в усіх інших містах, звільнених нашими захисниками. Також буде і в тих містах, які ще очікують нашого повернення", – підкреслив президент.
Нагадаємо:

9 листопада командувач російських окупантів в Україні Сергій Суровікін заявив, що армія РФ залишає Херсон.
В Офісі президента України заявили, що не вбачають ознак здачі Херсона без бою.
11 листопада у Головному управлінні росгвардії повідомили, що Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів – під вогневим контролем української армії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.