Подоляк: Генерали РФ благають про перерву у війні через виснажену армію

Подоляк: Генерали РФ благають про перерву у війні через виснажену армію

Російські генерали благають про перерву у війні проти України через виснаження армії, але ЗСУ продовжать звільняти тимчасово окуповані регіони.
Про це повідомив радник голови ОП Михайло Подоляк.
"Навіщо Росії «переговори» та «заморожування війни», зрозуміло: генерали благають про перерву для виснаженої армії, а Кремль прагне зафіксувати бодай якісь територіальні «перемоги", – пише Подоляк у Twitter.

Він підкреслив, що таким чином війська РФ намагаються не виглядати "повними лузерами". Подоляк додав, що Україні це не потрібно, і ЗСУ продовжать звільняти тимчасово захоплені території.
"Але навіщо це Україні? Продовжуємо звільняти свої території", – наголосив він.


9 листопада міністр оборони Росії Сергій Шойгу привселюдно наказав російським окупантам відступити з правобережжя Херсонської області.
Також 9 листопада речник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що росіяни готові вести переговори з Україною "з урахуванням тих реалій, які складаються на цей час". Коментуючи ці слова Захарової, в МЗС України заявили, що Росія імітує готовність до діалогу, а росіяни намагаються виграти час, щоби зібрати сили для нових ударів.
У четвер, 10 листопада, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що на Херсонському напрямку ЗСУ просунулися на 7 км, взяли під контроль 6 населених пунктів та повернули Україні до 107 кв км території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.