Залужний провів розмову з головою комітету начальників штабів США

Залужний провів розмову з головою комітету начальників штабів США

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обговорив із головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі підсумки зустрічі у форматі Рамштайн.
"Провів телефонну розмову з головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Предметно обговорили результати вчорашньої зустрічі Контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн", – повідомив Залужний у Telegram.

Головнокомандувач подякував країнам-партнерам за послідовну підтримку України та військову допомогу, завдяки якій ЗСУ успішно протистоять російській агресії, а генералу Міллі — за лідерство у цій надважливій справі.
Залужний зазначив, що ситуація на фронті залишається складною, але контрольованою.
"Противник має перевагу в артилерії, тому питання підвищення вогневих здібностей Збройних сил України залишається актуальним. Також важливим є питання створення системи інтегрованої протиповітряної та протиракетної оборони", — зазначив він.

12 жовтня у Брюсселі відбулося чергове засідання Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн), у якому взяли участь представники близько 50 країн. За словами міністра оборони України Олексія Резнікова, першим на порядку денному стало питання посилення ППО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.