Лукашенко пояснив своє цинічне вітання з Днем Незалежності України

Лукашенко пояснив своє цинічне вітання з Днем Незалежності України

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко спробував пояснити своє цинічне вітання з Днем Незалежності України.
Диктатор вважає, що «особисто у нього» «склалися дуже добрі, гарні стосунки з українцями».
"Будь то західні, як їх «западенцями» називають…Нічого в них немає поганого. Ніякі вони не «нацики", – сказав він.

Однак, Лукашенко наговорив маячню про нібито «нациків» серед української влади.

"Починаючи від тих, хто там "шпигується", курить, нюхає, п'є і потім в'якає з екрану телевізора або в інтернеті. Ось вони, якась частина. А люди — добрі. Це наші люди», — сказав він.

За словами диктатора, він «вважав за необхідне, як завжди, привітати український народ».
"А те, що там хтось в сказ прийшов – точно як по Шольцу, я на це навіть уваги не звернув", – сказав він.

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який підтримує кремлівську агресію проти України, вирішив привітати її мешканців з Днем Незалежності.
Особливий цинізм привітання Лукашенка полягає у тому, що на тлі ракетного обстрілу українців з території Білорусі він побажав їм «мирного неба» та «толерантності».
Святкування 31-ї річниці Незалежності України у 2022-му відбувалось не тільки в умовах війни з РФ, а й нових загрози провокацій з боку Кремля проти мирного населення, у зв’язку з чим масові заходи з нагоди свята було вирішено не проводити.
Керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони Наталія Гуменюк 21 серпня повідомила, що російські війська напередодні збільшили кількість бойових кораблів з крилатими ракетами Калібр у Чорному морі.
Про плани РФ завдати ударів по цивільній інфраструктурі та державних установах підтвердило з посиланням на дані розвідки й агентство Reuters, а посольство США через ці загрози закликало своїх громадян залишити Україну.
У свою чергу президент країни Володимир Зеленський пообіцяв потужну відповідь у разі збільшення кількості російських ракетних ударів на День Незалежності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.